TFT / EFT

human empowerment

TFT / EFT


Tankefelt Terapi og Emotional Frihedsteknik og er verdens nok mest effektive teknik til at forløse fysiske og psykiske symptomer og ubehag.


Tankefeltterapi er for dig, som ønsker hurtig, risiko- og bivirkningsfri samt effektiv hjælp. TFT/EFT kombinerer østens lære om meridianbaner og vestens psykologiske samtaleterapi ved lette bank (tapping) på nogen af kroppens meridianpunkter. Det afbalancerer det autonome nervesystem og er derfor fantastisk til behandling af fysiske og psykiske ubehag, som f.eks. smerter og forskellige sygdomme.


TFT/EFT er en godkendt evidensbaseret metode i USA og der er udgivet videnskabelige tidsskrifter om de positive resultater af metoden. I 7 lande er der udført forskning af over 50 forskere og der er publiceret mere end 40 artikler i forskellige fagtidsskrifter.


TFT/EFT virker gennem stimulation af kroppens energibaner med let banken/tappen med fingrene forskellige steder på kroppen, mens den der behandles fokusere på sit ubehag.

Resultatet er enestående og problemer forsvinder i mange tilfælde efter ganske få behandlinger.


De fleste temaer kan nemt og enkelt behandles med TFT/EFT:

Eksempelvis stress, traumer, panik & angst anfald, frygt eller generel angst for eksempelvis hunde el. andre dyr, fobier, vrede & jalousi, sorg & kærlighedssorg, afhængighed, OCD, søvnbesvær, tankemylder, depression, tandlæge/højde/flyskræk, fysiske & psykiske smerter og meget mere.


Igennem TFT/EFT opnås ofte en dyb forståelse af problem og dets bagvedliggende årsager. Selvom mange tror de har gennemlevet det  ubehagelige, kan der stadig forefindes et ubehag i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen da kroppen som udgangspunkt altid husker ALT. I en TFT/EFT behandling bliver der tænkt i krop, tanke og følelse som en samlet helhed når man behandler problemerne.


Jeg har opnået succesfulde resultater med denne behandlingsform og ved behandling hos mig, vil du selv lære at anvende teknikken, således at du selv kan bruge det når som helst du har behovet. Har du yderligere spørgsmål til TFT/EFT eller ønsker du at bestille en tid til TFT/EFT behandling, så kontakt mig på 24 94 94 18 eller send en mail på: sussie@humanempowerment.dk

 

 TFT/EFT kan som udgangspunkt afhjælpe mange temaer og er en terapiform der nemt og hurtigt viser resultateter.

Tankerne er hjernes alfabet og følserne er kroppens alfabet.

*Dr. Wayne Dyer

Billede TFT/EFT: Kilde Lars Mygind /

www.mygind.dk

human empowerment   Sussie Banke Skovdal  +45 24 94 94 18