Stress coaching

human empowerment

STRESSCOACHING


Stress er en tilstand hvor du ikke kan gøre noget af det du plejer at gøre og hvor det eneste du kan overskue er, at ligge på sofaen.

Stress er en tilstand hvor du fysisk og psykisk er belastet. Dit bægre er løbet over og du mærker sikkert en masse fysiske symptomer på samme tid. Det kan være hjertebanken, ondt i maven, lys og lys følsomhed, hold i nakke og ryg, svært ved at trække vejret og gør det kun overfladisk, følelse af afmagt, depressive tanker, tung i kroppen, følelsen af overhovet ikke at kunne noget mere. Du kan bare IKKE mere.

Stress opstår i langt de fleste tilfælde, som følge af flere faktorer, som samtidig påvirker os anderledes end de plejer. Vi har alle en travl hverdag hvor karriere, familie med dine, mine og vores børn samt måske sport, frivilligt arbejde, et studie el. lign. påvirker os og optager mange ressourcer.


Stresscoaching er for dig, der er tæt på en sygemelding, er sygemeldt eller er på vej tilbage på job igen.

Stresscoaching er tilrettelagt efter præcis hvor du er i din process.


Stress kan gøre at du har AKUT brug for hjælp til at komme videre. Jeg kan garantere dig hurtige og nemme metoder, der på ganske kort tid, får kroppen afstresset og sikre at du igen får din energi, livskvalitet og overskud tilbage.


Når vi er ramt af stress, har vi brug for enkle og nemme værktøjer, der virker hurtigt, her og nu og dem får du af mig.


I vores sessioner vil du først og fremmest komme ud af farezonen. Undervejs vil du lære at spotte faresignalerne hos dig selv (og andre) og lære hvordan du tackler stress og skaber balance og ro i dig.


Den længeste rejse du kan tage, er rejsen fra dit hoved til dit hjerte og her hjælper jeg dig.

Har du spørgsmål om stress coaching eller ønsker du at bestille en tid, så kontakt mig på 24 94 94 18 eller send en email på: sussie@humanempowerment.dk
No one can build you the bridge on which you, and only you, must cross the river of life.

*Nietzsche

human empowerment   Sussie Banke Skovdal  +45 24 94 94 18