META sundhed

META Sundhed


Nothing ever goes away, until it has taught us what we need to know.

*Unknown


META Sundhed er for dig der ønsker en dybere forståelse af de fysiske, psykiske og følelsesmæssige udfordringer du har.

META Sundhed vender vores traditionelle opfattelse af sygdom på hovedet. Vi betrager kroppen som en intelligent krop med et stærkt immunforsvar der kontinuerligt arbejder på at reparere os selv. META Sundhed er udviklet af en tysk læge, Dr. Rüdiger Hammer.


META er at se noget oppefra og i et større perspektiv. META sundhed handler om at se på noget oppe fra - i meta perspektiv -hvordan vores fysiske tilstand hænger sammen med vores tanker og med vores psyke.


Hvorfor får vi overhovedet symptomer og bliver syge? Overordnet kan vi sige, at vores symptomer og sygdomme er et udtryk og information fra kroppen omkring det følelsesmæssige der foregår i os og hvilken "konflikt" der kan have forårsaget en ubalance.


Der er en forbindelsen mellem vores krop – vores sind – vores hjerne samt vores livssituation og når vi forløser den ubalance der måtte være, giver kroppen slip på dens symptomer og vi bliver fri for smerter og ubehag.

Så lænden eller knæet der altid har gjort ondt forsvinder, den forkølelse eller bihulebetændelse vi får når vi har været stresset og så endelig går på ferie er der ikke mere, vores kroniske udslet og hudproblemer er der ikke mere, fordi de følelsesmæssige konflikter, der var årsag til at kroppen fik et givent symptom er væk.


Ideen om at alting forsvinder og klares ved en pille er i min optik grundlæggende forkert.


Har du lyst til at komme af med dine symptomer og vil du gerne forstå hvorfor din krop reagerer, som den gør, så er en META Sundhedanalyse en god start til at give dig indsigt.


Analysen hjælper til at finde de bagvedliggende chok/traumer - store, som små - samt årsager til at din krop oplever en konflikt. Sammen finder vi de følelser eller oplevelser der hænger sammen med dine udfordringer og jeg kan som META Sundhed terapeut hjælpe dig med at forløse disse, så du ikke behøver at gå igennem de samme udfordringer igen og igen.


Efter analysen vil du få en større bevidsthed på:


1. Årsagen til dit ubehag, symptom eller sygdom

2. Viden om hvor du er i stress eller reperation (fase 1 eller 2 jf. nedenstående graf) 

3. Forståelse af din krops bio-logiske processer

4. Indblik i, hvordan dine symptomer og sygdomme kan forebygges og hvad din indflydelse er

5. Bevidsthed om at din krop, dine følelser og tanker hænger sammen og er en helhed, der påvirker din mentale og fysiske tilstand

6.Viden om hvordan du selv kan understøtte og igangsætte kroppens selvhelbredende kræfter


Gennem denne forståelse opnår du læring omkring hvorfor din krop reagerer som den gør og hvorfor du får de samme symptomer gang på gang - du vil få en gave, som vil bringe dig videre i dit liv.Billede META Sundhed:

Kilde Lars Mygind / www.mygind.dk

human empowerment   Sussie Banke Skovdal  +45 24 94 94 18