Klient Feedback

Mine klienter siger...

Jeg har været i Sussie’s kyndige hænder, da jeg havde brug for at sætte en problematik på plads.


Det var en rigtig god oplevelse, jeg fik en dejlig og afslappende fornemmelse i kroppen under behandlingen og efterfølgende lettede smerten i mit ben, som var der problematikken havde samlet sig.


En rigtig god oplevelse.


Louise Lindemose

"Smerten lettede"

Sikke en øjenåbner hvad jeg selv gør og Sussie meget enkelt kunne sætte ord på.


Jeg fik givet slip på så meget gammelt, der bare har tynget mig ned og gjort mig ked af det i så mange år.J. Christensen

"Jeg fik givet slip"

"Det forandrede mig"

Jeg har været igennem et TFT forløb hos Sussie hvor jeg havde nogen problematikker, omkring min fars alt for tidlige død.


Det er enormt behageligt som klient og en rar måde, Sussie spurgte ind til mit problem på. Metoden, spørgeteknik og gentagelserne, forandrede noget ved mig.

Det at jeg selv skulle mærke den følelse der kom op i mig og at jeg kunne mærke at min krop tog imod, var fantastisk.


Efter sessionerne hos Sussie, har jeg virkelig mærket en forløsning i min krop, at noget er sluppet og jeg er rigtig lettet.

TFT er helt bestemt en terapiform som jeg vil anbefale andre.


Jeg vil give Sussie de bedste og varmeste anbefalinger, hun

er meget professionel og dygtig terapeut, jeg følte mig med det samme meget tryg og genial måde at samtale på, det var fedt!

Britt Nichlasson

Sussie var meget imødekommende og nærværende og fortalte mig om hvordan tankefeltterapi virker og hvordan denne bruges.


Efterfølgende begyndte hun, at banke blidt på forskellige punkter på kroppen mens hun spurgte ind til den følelse jeg havde i kroppen.


Efter ikke engang 1 time med Tankefeltterapi ændrede min følelse i kroppen sig pludselig og hereafter forsvandt den helt.


Jeg fornemmede umiddelbart herefter et lys mod mit højre øje som spredte sig til venstre øje og over hovedet som glorie og jeg følte mig rolig, fredfyldt og let.

Piotr Podhajny

"Min følelse i kroppen ændrede sig"

"Det havde god effekt"


Jeg har konsulteret Sussie for at få hjælp til at håndtere både bekymringer og fysiske smerter ifm. Colitisk Ulcerosa.


Hendes tilgang har haft god effekt, og jeg har fået nogle gode og enkle værktøjer med, som jeg jævnligt hiver frem og bruger.


Både i forbindelse med sygdommen og generelt i forhold til bekymringer og negative tanker. Det har været en virkelig god oplevelse, og jeg anbefaler gerne andre i samme situation at bruge Sussie

Thomas - Roskilde

human empowerment   Sussie Banke Skovdal  +45 24 94 94 18