Klient Feedback

Mine klienter siger...

Jeg har været i Sussie’s kyndige hænder, da jeg havde brug for at sætte en problematik på plads.


Det var en rigtig god oplevelse, jeg fik en dejlig og afslappende fornemmelse i kroppen under behandlingen og efterfølgende lettede smerten i mit ben, som var der problematikken havde samlet sig.


En rigtig god oplevelse.


Louise Lindemose

"Smerten lettede"

"Jeg fik givet slip"

Sikke en øjenåbner hvad jeg selv gør og Sussie meget enkelt kunne sætte ord på.


Jeg fik givet slip på så meget gammelt, der bare har tynget mig ned og gjort mig ked af det i så mange år.J. Christensen

"Fantastisk lettelse"

Jeg havde længe søgt en ny terapeut, som både var en erfaren TFT- terapeut, men som samtidig havde en psykoterapeutuddannelse og interesserede sig for den eksistentielle psykoterapi såvel som neurovidenskab og tilknytningsteori.


Jeg opdagede jeg Sussie Banke Skovdals hjemmeside, fik en snak med hende og bestilte en tid. Allerede i telefonen var jeg næsten 100% sikker på, at Sussie ville blive min terapeut i meget lang tid fremover, fordi hun bare lyttede og gav en rigtig god respons både på det menneskelige plan og det faglige.


Jeg kom første gang til Sussie med rigtig mange udfordringer, der stak lidt i hver sin retning. Faktisk havde jeg en fornemmelse af at have fået åbnet for alt for mange temaer hos min gamle TFT terapeut, som ikke havde formået at få dem ”landet helt”.


Den udfordring jeg gav Sussie den dag, klarede hun bare med sin fantastiske indfølingsevne, aktive lytning og medmenneskelighed.

Min krop var så fuld af symptomer og ubehag, at det blev til en indre TFT-rejse med en rød rund kugle, som besøgte alle mine belastede områder og punkter i kroppen. Alle punkter blev behandlet med Sussies måde at give TFT på. Det gav ro.


Da jeg selv er tankefeltsterapeut vidste jeg godt, at kroppen arbejder videre, så når noget er banket væk, giver det plads til, at nye gemte og glemte aspekter og symptomer efterfølgende kommer frem i lyset. Derfor bestilte jeg en ny tid, inden jeg gik hjem.


I dag, et halvt år senere, er jeg lettet over, at jeg orkede at gå forløbet igennem sammen med Sussie og bare blev ved – også når jeg var ved at opgive håbet om, hvorvidt det overhovedet nyttede. Men jeg vidste det nyttede fx at have et forløb med skyld og skam.


Fantastisk lettelse. Det er vi mennesker vidst gode til at få samlet sammen.


Jeg øver mig i at være ”mig” på den nye måde – meget mere afslappet og uden bekymrende tanker, som jeg ikke selv kan styre. Glæden er virkelig kommet tilbage, og den kommer helt indefra.

Birgit Møldrup

"Det forandrede mig"

Jeg har været igennem et TFT forløb hos Sussie hvor jeg havde nogen problematikker, omkring min fars alt for tidlige død.


Det er enormt behageligt som klient og en rar måde, Sussie spurgte ind til mit problem på. Metoden, spørgeteknik og gentagelserne, forandrede noget ved mig.

Det at jeg selv skulle mærke den følelse der kom op i mig og at jeg kunne mærke at min krop tog imod, var fantastisk.


Efter sessionerne hos Sussie, har jeg virkelig mærket en forløsning i min krop, at noget er sluppet og jeg er rigtig lettet.

TFT er helt bestemt en terapiform som jeg vil anbefale andre.


Jeg vil give Sussie de bedste og varmeste anbefalinger, hun

er meget professionel og dygtig terapeut, jeg følte mig med det samme meget tryg og genial måde at samtale på, det var fedt!

Britt Nichlasson

Hvis man ønsker en dybere forståelse for de bump man møder på sin vej i livet så kan jeg varmt anbefale at bestille en tid her.


En dybere rejse ind i det indre for at søge efter årsager og forståelsen på det man slås med i sit liv.
Sussie er knivskarp til at opdage hvor og hvordan man har brug for at omprogramere sine mønstre for at finde tilbage til optimal balance både psykisk og fysisk igen.


Nøglen er at finde ind til årsagens kerne. For når man kender den, har man mulighed for at genoprette balancen igen.


Tak for hjælpen 🙏

Christina Hovedskou

"Dybere forståelse af mine bump"

"Jeg har fået løsnet op"

Tænk at der var så meget "rod".

Nu er tingene kommet godt på plads.


Vi startede ét sted og kom omkring flere ting, også ting jeg ikke var klar over var der.

Vi har over flere gange fået løsnet op på det med gode snakke og tankefeldterapi.  


Jeg har fået nogle gode redskaber til at bruge hjemme, både i tiden mellem besøgene hos Sussie, og også efter vi har afsluttet forløbet.  


Jeg har set frem til hvert besøg og i denne periode har det været godt at vide der ikke var så lang tid til næste snak.


Det var med blandede følelser at skulle afslutte forløbet. 

Glæde over at have fået god kontrol over tingene og gode redskaber at arbejde videre med. 

Ærgelse over ikke at have de faste samtaler.


Godt at vide, du altid er der Sussie. Bare et opkald eller en SMS væk. 

Stor anbefaling herfra. 


Lotte Bay Smidt

Sussie var meget imødekommende og nærværende og fortalte mig om hvordan tankefeltterapi virker og hvordan denne bruges.


Efterfølgende begyndte hun, at banke blidt på forskellige punkter på kroppen mens hun spurgte ind til den følelse jeg havde i kroppen.


Efter ikke engang 1 time med Tankefeltterapi ændrede min følelse i kroppen sig pludselig og herefter forsvandt den helt.


Jeg fornemmede umiddelbart herefter et lys mod mit højre øje som spredte sig til venstre øje og over hovedet som glorie og jeg følte mig rolig, fredfyldt og let.

Piotr Podhajny

"Min følelse i kroppen ændrede sig"

"Det havde god effekt"


Jeg har konsulteret Sussie for at få hjælp til at håndtere både bekymringer og fysiske smerter ifm. Colitisk Ulcerosa.


Hendes tilgang har haft god effekt, og jeg har fået nogle gode og enkle værktøjer med, som jeg jævnligt hiver frem og bruger.


Både i forbindelse med sygdommen og generelt i forhold til bekymringer og negative tanker. Det har været en virkelig god oplevelse, og jeg anbefaler gerne andre i samme situation at bruge Sussie

Thomas - Roskilde

human empowerment   Sussie Banke Skovdal  +45 24 94 94 18